Hlavní obsah
Článek

Zatímco desetitisíce holčin se v průběhu léta válejí u vody, pár stovek z nich místo toho netrpělivě čekalo na castinzích, na nichž ukazovaly svá tělíčka a doufaly, že dostanou slušný kšeft. Podívejte na klip z jednoho z nich. Líbí se vám ty nádherné holčičí křivky?

Šlo o casting na docela prestižní záležitost, totiž stát se tváří největší automobilové výstavy v České republice. Z tří stovek vyberou jednu iGirl, která pak bude viset na billboardech, její tvářička se objeví i na vstupenkách a ve videoklipech.

Na konci srpna pak vybrané modelky budou návštěvníci fotit v Letňanech na výstavě vedle exkluzivních automobilových speciálů. Loni na Prague Car Festivalu vystupovala i Eliška Bučková (34), když vybírala novou Miss Léta a poté byla přistižena na VIP párty k tajnému závodu.

Soutěž hledá české modelky, ty vybrané se pak objevují spolu se sportovními automobily a hi-tech hračkami na fotografiích v známých pánských společenských magazínech u nás i v zahraničí. Projekt zajišťuje parta ajťáků z neziskové organizace, která se snaží spolu s Eliškou Bučkovou přitáhnout mladé lidi k studiu IT oborů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám