Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Michaelu Maurerovou (31) proslavil seriál Ulice, kde si zahrála kadeřnici Digi. Jako řada dalších herců ale dala Nově, kde seriál běží, vale. Odešla na mateřskou, narodila se jí dvojčata a do Ulice už se nevrátila. Zato se objevila v ateliéru v pražských Vysočanech, kde režisér Jiří Adamec natáčí Cesty domů.

Míša Maurerová si odskočila od svou neposedných blonďatých dvojčat. "Mateřská dovolená je fajn, ale je dobré si ji občas osvěžit prací," míní Maurerová. První obrazy točila s Petrem Konášem, idolem všech dívek a žen. Zda bude jeho příbuzná nebo příbuzensky spřízněná s jinými členy seriálových rodin se dozví diváci po prázdninové pauze.

„Moc jsem se těšila. Kamarádky mi závidějí, že jsem hned v prvním obraze hrála s jejich idolem“, smála se Míša. Jak ale budeme se Šimonem Kosíkem alias Petrem Konášem propojeni, se diváci dozvědí až v další řadě seriálu.“

Reklama

Další články

Načítám