Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vašek Noid Bárta (43) a jeho těhotná novomanželka, modelka Gábina Dvořáková, poprvé od svatby ukázali snubní prstýnky. Ano si pár řekl 7. července na country statku nedaleko Volyně a teď se konečně pochlubili svými klenoty, které nosí na prsteníčku levé ruky.

"Jsou kombinací bílého a žlutého zlata. Dá se to skvěle kombinovat. Já mám navíc prstýnek ozdobený jedním briliantem," prozradila Super.cz Gábina, která je v sedmém měsíci těhotenství, a těší se na narození dcery.

Ta prý celou svatbu také velmi prožívala. "Když pak Vašek zpíval, tak začala hodně kopat," prozradila Gábina, pro kterou prý svatba byla nejkrásnějším dnem v životě. "Byl to pro mě emotivnější zážitek než to, když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná," prozradila na nákupu výbavičky v Hostivici. "Jednoznačně to nejhezčí, co jsem zažila. Strašně jsme si to užili. Vůbec mi nevadilo, že jsem nepila. A byla jsem ráda, že Vašek byl v devět večer už tak unavený, že šel taky do postele," dodala se smíchem Gábina, která přijala manželovo jméno, a v občance tak má jméno Gabriela Bártová.

Reklama

Další články

Načítám