Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Kuchařová (36) v pátek spojila příjemné s užitečným a při své návštěvě Českého Krumlova si užila nejen tamního malebného centra a úchvatných výhledů na zámek tyčící se nad Vltavou, ale rovněž si vyzkoušela, co obnáší profese taxikářky.

Miss World z roku 2006 se totiž stala patronkou dalšího užitečného projektu, který se snaží usnadnit život lidem v důchodovém věku a zdravotně hendikepovaným. Kuchařová přijela podpořit sociální službu Taxi pro seniory, která v tomto městě funguje už půl roku a každý den tyto osoby přepravuje například k lékaři, na úřady, či na větší nákupy.

„Ráda jsem si vyzkoušela roli řidičky taxi a potkala se s obyvateli Českého Krumlova, kteří službu využívají. Věřím, že se rozšíří i do dalších míst v České republice a těší mě, že k tomu mohu osobně přispět,“ uvedla Kuchařová, která se sama aktivně podílí na charitativní činnosti díky své neziskovce nazvané Nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám