Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechat holčičky vyzkoušet si potají máminy lodičky je jedna věc, a koupit jim ty samé v dětské velikosti zase druhá...  Modelka má přímo v popisu práce mít chůzi na podpatcích v krvi, a tak má doma jistě spousty párů i Heidi Klum (50). Podpatky se očividně zalíbily i jejím dvěma dcerám, desetileté Leni a pětileté Lou. Všechny tři si totiž v pátek vyrazily ven právě na nich.

Zatímco maminka měla přeci jen štekle nejvyšší, chůzi na o něco nižších už zdařile ovládala i Leni. Na elegantních klasických černých lodičkách se pohybovala s podobnou lehkostí jako její máma. Zato Lou měla co dělat, aby vůbec sešla schody...

Kritiku si přitom za tu samou věc kdysi vyslechla i Katie Holmes, když lakovky na podpatcích pořizovala své dceři Suri Cruise už od čtyř let. Nikoho pak nepřekvapilo, že si zanedlouho na mámě ‚vydyndala‘ i nalakované nehty a sytě rudou rtěnku na puse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám