Hlavní obsah
Článek

Málokterý svazek světového šoubyznysu je tak pevný jako v případě frontmana kapely U2 Bona Voxe. Ten je na rozdíl od divokých rockerů stále věrný jedné ženě.

Manželství Bona Voxe s Alison Hewson je opravdu ukázkovým příkladem lásky, která přetrvává několik desetiletí. Od svatby jednoho z nejvlivnějších zpěváků v srpnu uplyne už 32 let, ale s manželkou prožívá stále stejné pocity jako v době, kdy svou osudovou ženu poznal.

Slavný pár si společně vyrazil do francouzského Saint-Tropez, kde zpěvák a jeho manželka poobědvali ve vyhlášeném podniku Club 55, který při své návštěvě letoviska nevynechá žádná z celebrit. Bono Vox se od Alison ani na chvíli nehnul a během projížďky na jachtě ji k sobě tisknul tak, jak to dělají čerstvě zamilované dvojice.

Frontman U2 má se svou životní láskou čtyři děti - pětadvacetiletou Jordan, třiadvacetiletou Memphis, patnáctiletého Elijaha a třináctiletého Johna. I dokonalý manžel Bono Vox má ale své chyby, které ovšem dokáže originálním způsobem napravit. Když jednou zapomněl na narozeniny své manželky, složil pro ni píseň The Sweetest Thing a jako omluvu jí poskytnul všechny tržby z jejího užití. Alison se ovšem spokojila s dojemným songem a peníze věnovala obětem katastrofy v Černobylu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám