Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těžko byste kolem sebe našli muže, který by neměnil s tímhle šílencem do pokeru, rychlých aut, divokých párty a hlavně těch nejkrásnějších holek... Třiatřicetiletý Dan Bilzerian žije v nikdy nekončícím mejdanu, při kterém ho však ještě před třicítkou stačily postihnout dva infarkty i plicní embolie...

Takový nářez zkrátka musí být pro jedno tělo příliš, a když se ještě připočte Danova záliba ve steroidech a růstových hormonech, mohlo to být vlastně ještě horší.

Bilzerian je postavou, o které si šušká celý Hollywood. Tento činorodý synek ze zámožné rodiny obchodníka z Wall Street k němu má navíc rovněž hodně blízko. S jeho odhadovaným jměním 100 miliónů dolarů se nebojí hodně riskovat, což mu už několikrát vyneslo slušný balík, ale i pořádnou prohru. V pokerovém světě na sebe ale nejvíc upozornil loni v listopadu, kdy během jediného večera obral neznámého spoluhráče o téměř 11 miliónů dolarů (224 miliónů korun).

Pohledný zbohatlík se už stačil dostat mezi hollywoodskou smetánku, se kterou pravidelně usedá k pokerovému stolu. Na oplátku tu a tam produkuje nějaký biják, ve kterém ztvární i malou roli. Zahrál si už například v dramatu Na život a na smrt, komedie Jedna za všechny či thrilleru The Equalizer. Nejraději se ale Dan prezentuje jako zkušený playboy, pro nějž je jedna dívka na večer ztráta času...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám