Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle jsme čekali už při prvním spatření nového střihu Kristen Stewart (34) před dvěma týdny na přehlídce v Paříži. A bohužel jsme se nepletli. Herečka si nikdy nepotrpěla na upravený vzhled a vlasy nechávala nejspíš tak, jak se ráno probudila, a tak bylo jen otázkou času, kdy se z rafinovaného a sexy účesu stane něco podobného...

Krátkovlasou Kristen jsme měli poprvé možnost vidět na módní show Chanel Haute Couture, kdy byla jako čerstvá zrzka oděná do kontrastní bílé barvy od hlavy až k patě a všem její nová image vyrazila dech. Pochválil ji dokonce i samotný Karl Lagerfeld. Ve čtvrtek na letišti v Los Angeles už ale rozhodně její účes tak sexy nebyl.

O herečce se v poslední době opět píše v souvislosti s jejím ex ze ságy Stmívání Robertem Pattinsonem. Kristen si podle přátel vroucně přeje, aby se k ní vrátil. Jejich vztah prošel největší krizí po její nevěře s režisérem Rupertem Sandersem, která se provalila přesně před dvěma lety. Přestože jí Robert dokázal odpustit a vzít na milost, jejich románek takovou trhlinu neustál. Dvojice ale údajně stále udržuje přátelský vztah s ‚benefity‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám