Hlavní obsah
Článek

Operní pěvkyně Tereza Mátlová se pečlivě připravuje na premiéru muzikálu Fantom opery, která se nezadržitelně blíží. Dny tak tráví na divadelních prknech, kde s ostatními tvrdě zkouší.

Jako poděkování muzikálovým divám dopřál producent František Janeček (79) zkrášlovací den. Ten si užila jeho partnerka Tereza na pedikúře.

"František o nás musí pečovat, všichni tvrdě pracujeme, dřeme na Fantomovi opery od nevidím do nevidím. Tak chce, abychom vydrželi do premiéry. Je úžasný," řekla Super.cz Tereza. Sama prý o sebe příliš nepečuje.

"Pravidelně nechodím vůbec nikam. Nechodím na masáže, kosmetiku, nehty si většinou lakuju sama, nestíhám vůbec nic. Plastiku nosu jsem si nechala udělat, abych byla spokojená sama se sebou, a abych se vrátila do původní podoby před zlomeninou nosu. Teď po operaci ani na kosmetiku na nějakou dobu vlastně nesmím," dodala Mátlová.

Že by ji František Janeček vyměnil za mladší model, se nebojí. "Klidně ať mě vymění. Žádnou takhle trpělivou, mladou a hezkou stejně nesežene," uzavřela se smíchem Tereza, která už nyní tráví veškerý čas v GoJa Music Hall na zkouškách Fantoma opery, který bude mít premiéru 13. září.

Reklama

Další články

Načítám