Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) vyrazila s kamarádkami na řecký ostrov Kos a byla překvapená, že jen o devět kilometrů dál ve vedlejší vesnici slaví výročí svatby její sestra Adéla Bučková s manželem Romanem. Nemohlo pochopitelně chybět společné odpoledne krásných sester. Posuďte sami, které to v plavkách sluší víc. Sestry si jsou velmi podobné, i když mají každá jinou barvu vlasů. Ostatně Kristelová není přírodní blondýnkou, narodila se jako bruneta.

Obě se cítí v šoubyznysu jako ryby ve vodě. Kateřina je už léta úspěšnou moderátorkou, její sestra vynikající tanečnicí. Má svoji taneční školu, několikrát týdně od roku 2006 tančí s Terezou Kerndlovou na jejích vystoupeních, tančila v televizních pořadech.

A na její postavě je taneční dřina znát. "Teď moje postava není ideální, prázdninový režim je znát. Ale nijak to neřeším, od září zase budu šest hodin denně trénovat, takže to půjde velmi rychle dolů," řekla Super.cz Adéla.

Zatímco půvabná tanečnice kila navíc lehce vytančí, Kateřina musí na své postavě tvrdě makat. "Nemám nic zadarmo. Kdybych se nehýbala, byla bych vepř. Několikrát týdně jsem ve fitku, denně cvičím doma podle dvdčka," dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám