Hlavní obsah
Článek

Grafické oddělení zpěvačky Britney Spears (42) si opravdu zaslouží pochvalu. Dvojnásobná máma se díky němu opět proměnila v krásku, jíž byla na počátku kariéry, než ji poznamenaly drogová závislost a mateřství.

Britney patří k nejpracovitějším zpěvačkám. Díky své vytrvalosti se několikrát vrátila opět na vrchol a na hudební scéně se drží už 16 let. I ona by ovšem měla uznat, že už dávno není tou holčičkou, která v sexy školní uniformě bodovala s hitem ...Baby, One More Time. Její snaha totiž připomíná kolegyni Mariah Carey, jejíž míry se na obalu CD zredukovaly na polovinu.

Slavná zpěvačka momentálně koncertuje v Las Vegas a veškerý volný čas tráví v posilovně. Ani tvrdá dřina ovšem nedokáže zastavit čas. Britney tak bojuje s celulitidou i zemskou přitažlivostí v oblasti dekoltu.

Na nejnovějším propagačním snímku je ovšem zbavena všech nedokonalostí a v sexy prádélku ukazuje ladné tělo, na němž se grafik pořádně vyřádil. Holka z plakátu toho totiž nemá s maminou, která chodí na nákup ve vytahaném triku bez podprsenky, příliš společného.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám