Hlavní obsah
Článek

Nyní nejspíš zklameme všechny škodolibé lidi. Táňa Kuchařová (36) vypadá ale stále perfektně za všech okolností, i když třeba uběhla svých pravidelných pět kilometrů.

„Myslím si, že je důležitý, aby se každá ženská cítila skvěle, i když je upocená a bez make-upu,“ svěřila se nám držitelka titulu Miss World 2006, která právě nafotila novou kolekci známé sportovní značky. „Můžu vás ujistit, že když v tomhle vyběhnete na Náplavku, tak se za vámi každý chlap otočí,“ směje se Táňa. „Pro svůj dobrý pocit se vždycky ráda oháknu i na to běhání.“

Kuchařová ví, o čem mluví, protože se teď běhání velmi věnuje. Dokonce chce v tomto pohybu pomáhat i mladým dívkám. Milovnice sportu vyzývají všechny stávající i budoucí rekreační běžkyně ke sdílení zážitků z běhání na sociálních sítích a přitom vzkazuje: „Nebojte se být na sebe o trošku tvrdší a disciplinovanější, budete ze sebe mít skvělý pocit a uvidíte výsledky! Budete mít větší sebejistotu, budete se cítit dobře. A nenechte se odradit obtížnými začátky.“ Modelka s běžeckým tréninkem začala už v červnu a poctivě se připravuje na Běh pro ženy 6. září, kde se postaví na start trasy dlouhé pět kilometrů.

Reklama

Další články

Načítám