Hlavní obsah
Článek

Díky působení ve StarDance se Táňa Kuchařová (36) dostala do své nejlepší životní formy. Tanci se nyní věnuje už spíš okrajově, ale fyzičku si zvládá udržovat i jiným způsobem. Kuchařová jezdí na kole, na koni, věnuje se šermu a nově se taky zbláznila do běhání.

„Běhání jsem nikdy v lásce neměla. Začátky byly těžký, musela jsem se hodně přemlouvat, ale po čase, když jsem si fyzičku naběhala, to jde snáz. Je to skvělá činnost na pročištění hlavy,“ nechala se slyšet Táňa, když představila novou kolekci známé sportovní značky a svůj nový projekt, během kterého bude pomáhat ženám uběhnout jejich prvních pět kilometrů.. „Důležité je vytvořit si nějaký playlist a taky je důležité si vytyčit cíle a postupně si je zvyšovat. Člověk nemůže hned na začátku uběhnout maraton, ale vytrvalost a síla se staví postupně,“ svěřuje se se svými radami nováčkům Táňa, která je velkou propagátorkou běhu v přírodě.

Lásku k pohybu Kuchařová sdílí se svým partnerem Ondřejem Brzobohatým (41). Zajímali jsme se, jestli některé aktivity podnikají společně. „Chodíme spolu do posilovny, jezdíme spolu na kole. Protože mám ráda koně a ráda na nich jezdím, tak možná vyzkoušíme i tuto variantu, která bude pro Ondřeje nová, ale těším se na to. A kdo má z hvězdného páru lepší kondičku? „Navzájem se hecujeme. On jako chlap má víc síly. Já jsem velmi flexibilní a ohebná, protože jsem dělala dlouho jógu. Nedá se to ale přesně říct,“ říká Táňa Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám