Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tatiana Vilhelmová (45) sice působí dojmem ledové královny, ale to jen před médii, která nemá příliš v lásce. Když se dostane do víru, umí být tahounem zábavy a hlavní atrakcí večera. Zvlášť když myslí, že se novináři nekoukají...

Jako jedna z hlavních postav nového filmu Miroslava Krobota Díra u Hanušovic nemohla chybět na včerejší premiéře. Usmála se, zapózovala před plakátem a všichni byli spokojení.

Navzdory kvalitám filmu (Díra patří ke světlým momentům české kinematografie) však pravá zábava měla začít až později, po jeho skončení. Co se dělo v přítmí baru v Lucerně, kde probíhala následná párty, by nikdo neuhádl.

Vilhelmová si vzala část večera do své režie a partnerovi Vojtovi Dykovi (38), jenž ji na premiéru doprovodil, přichystala milé překvapení - veřejně mu popřála k jeho devětadvacátým narozeninám, které právě 23. července slavil. Ale jak! S dortem v ruce vylezla na stůl, nechala zhasnout a přede všemi mu zazpívala Happy Birthday.

Dyk byl z gesta své ženy pochopitelně naměkko a že spolu pár pak protančil noc a nešetřil vzájemnými doteky, asi netřeba víc popisovat...

Reklama

Další články

Načítám