Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slabost pro Selenu Gomez (31) v sobě Justin Bieber (30) nedokáže udusit, ačkoli ho tělesné pudy táhnou i jinam. V mladém nevybouřeném idolu se to tak pořádně pere, ale vidět svou první velkou lásku v narozeninovém rozpoložení ve společnosti pohledného a o poznání staršího muže? To si žádá odvetu!

Gomez začátek týdne strávila oslavami svých 22. narozenin, kam pozvala několik svých kamarádek včetně Cary Delevingne. Není divu, že dámská jízda okamžitě přilákala pozornost několika mladíků, kteří se jim jali dělat společnost a Cara ani Selena nebyly proti. Poté, co si všichni užili dobrodružnou jízdu na vodním skútru, je celebrity pozvaly na jejich pronajatou jachtu.

Jenže sebevědomý zpěvák dobře ví, jak na Selenu. Však se mu už tolikrát povedlo ji pod záminkou, že se změní, získat zpět. Po pár týdnech si to ale pokaždé zkazil nějakým svým excesem s krásnými fanynkami.

V lednu se sice trochu ztrapnil, když vyšla najevo jeho mobilní konverzace s Gomez, kde ji lákal na své nahé fotky a dočkal se pouze odmítnutí a doporučení k návštěvě léčebny, ale nakonec půvabnou zpěvačku a herečku ze seriálů Hannah Montana a Kouzelníci z Waverly stejně udolal. Podaří se mu to i tentokrát na tento snímek bez trička u bazénu?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám