Hlavní obsah
Článek

Tohle nám hlava nebere. Když na něco nemáte, je asi hloupost, že se o to snažíte. To ovšem neplatí o zpěvačce Dáše Zázvůrkové. Je sice milenkou světoznámého dirigenta Libora Peška, ale chce být nezávislá a o všechno se postarat sama. A tak se na vlastní triko rozhodla natočit videoklip.

Když tým kameramana, vizážistky a dalších lidí nutných k úspěšnému dokončení dílka oslovila, prozradila pouze lokaci. A to Itálii. Neprozradila ovšem podmínky, za nichž se bude natáčení odehrávat. A bylo to doslova peklo.

"Mělo to být v lidských podmínkách, ale to tedy nebylo. Starý děda se o nás měl postarat, tak nám nechal za vesnicí zahradu, kde má prasata. Smrad, špína, x kilometrů za vesnicí. Prostě humus," popsal nám jeden z účastníků natáčení.

"Mělo se jet ještě do Říma, ale byt, kde jsme měli být, byl pronajatý, a tak nám nabídli spaní na terase, tak jsme raději odletěli, byl to horor. A to jsme se tam trmáceli 1350 kilometrů autem, " pokračoval zdroj.

Přes více než spartánské podmínky ale štáb vykřesal z nemožného leccos. Snímky z natáčení videoklipu uvidíte na Super.cz již brzy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám