Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ještě nemáte vybranou letní dovolenou? Prázdniny se blíží k polovině a na klienty zbývá stále méně last minute zájezdů. Vybrat tu nejvhodnější dovolenou je proto stále těžší. Velkou pomocí jsou proto prodejní portály, které sdružují nabídky cestovních kanceláří na jednom místě. Například Dovolena.cz poskytuje výběr z více než 350 CK. Podívejte se na její tipy na zájezdy:

REZERVUJ – Letsos ***, Řecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příjemný řecký hotel na ostrově Zakynthos blízko centra letoviska Alikanas. Areál komplexu tvoří dvoupratrová budova a tři další pavilony, bazén s barem, lehátky a slunečníky. Blízko hotelu leží písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, smíšená s drobnými kamínky. V zálivu Alikanas mohou klienti využít bohatou nabídku vodních sportů.

REZERVUJ – Plamena Palace ****, Bulharsko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní hotel se nachází v klidnější části letoviska nedaleko severní písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Klientům je k dispozici venkovní bazén pro dospělé i děti, vířivka, dětské hřiště, restaurace i fitness. V letovisku se nachází aquapark, sportovní hala, tenisové kurty a mnoho dalších atrakcí.

REZERVUJ – Villaggio Faro Punta Stilo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Apartmán leží v menším italském turistickém středisku Guardavalle s poměrně rušným centrem. Villaggio leží v těsné blízkosti moře a bílých pláží z jemného písku a je obklopený tropickými rostlinami a zelení. Součástí areálu je ubytování v přízemních bungalovech a apartmánech v řadové výstavbě, které mají jednoduché zařízení včetně plně vybaveného kuchyňského koutu. Výhodou je skvělá pozice u pláže se sportovním zařízením. Cena je bez dopravy za osobu v apartmánu pro čtyři.

REZERVUJ – Hotel Bahia Beach ****, Tunisko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Menší hotel s rodinnou atmosférou svým hostům nabízí dvě restaurace, čtyři bary, nákupní galerii, konferenční místnost a vnitřní bazén. V areálu hotelu je bazén s oddělenou částí pro děti. Hotel leží na okraji prázdninového letoviska Yasmine Hammamet. Vlastní pláž s jemným pískem je od hotelu oddělena pěší promenádou. K dispozici je barový servis a sprchy. Lehátka a slunečníky jsou zdarma.

REZERVUJ – Atlas ****, Turecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel s all inclusive službou se nachází 1,5 km od centra města Alanya v oblasti Obagol. Klientům nabízí restauraci, několik barů, venkovní bazén s dětskou částí a skluzavku. Ze sportovních možností například fitness, stolní tenis či biliár. Zákazníci se mohou těšit také na animační programy. Blízko hotelu je písčito-oblázková pláž.

Další články

Načítám