Hlavní obsah
Článek

Dívka na fotografii s pusou od ucha k uchu je českou zpěvačkou. První pěvecké krůčky udělala v osmdesátých letech. V následující dekádě po muzikálovém boomu alternovala Lucii Bílou v Bídnících i v Draculovi. V soukromém životě však nikdy neměla ustláno na růžích a velice záhy přišla o většinu svých blízkých. Už víte?

Byly doby, kdy zpěvačka Magda Malá (56) neměla k úsměvu od ucha k uchu příliš mnoho důvodů. Snad s nikým si osud nezahrál tak tvrdou a krutou hru jako právě s ní. Posuďte sami.

Když bylo Magdě devět let, spáchal její otec, se kterým se sourozenci nežili, sebevraždu. Absenci otce cítí zpěvačka dodnes. A další bolestné ztráty měly následovat. V době muzikálu Dracula zemřela Magdě milovaná maminka. Později přišla i o sestru Miladu, která pro ni byla důležitá.

„Miládka chtěla miminko. Bylo jí třicet tři let. Šla na banální operaci na zprůchodnění vaječníků. Šla jsem za Miládkou, nesla jsem jí dvě tašky ovoce. A místo ní mi vrátili igelitku. To byla velká bolest. Nikdy se s tím nesmířím,“ svěřila se Magda se slzami v očích před časem v pořadu 13. komnata.

„Další tragédií bylo, když zemřel Miládčin syn Honzík, kterého měla předtím v pěstounské péči. Bylo mu pouhých 28 let,“ šokuje Magda.

Rok po sestřině smrti přišla Magda do jiného stavu. Její tehdejší přítel oznámil Magdě, že dítě nechce. Magda se rozhodla, že si dítě nechá, i když se později pohybovala na hranici existenčního minima. Se svým dalším přítelem, který jí pomáhal s výchovou Magdalénky, si zpěvačka pořídila druhé dítě. A po čase se opět rozešli.

Ani dnes se matka dcer Magdalény a Terezy nevzdává naděje na úplnou rodinu. „Teď jsem sice bez partnera, ale rozhodně neházím flintu do žita,“ říká rázně zpěvačka, která už dnes není závislá jen na zpívání a připravuje nové album.

„Bude se jmenovat Na křídlech vánočních a na podzim připravuji i koncert v Betlémské kapli, kde nové album pokřtíme,“ dodala dvojnásobná maminka, která donedávna neměla nejmenší problém nakojit svou mladší dceru před objektivem fotoaparátu a nejraději chodí bez podprsenky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám