Hlavní obsah
Famous
Článek

Rocker Ronnie Wood je osminásobným dědou. Jenže to ani fakt, že má už sedmašedesát, v něm netlumí touhu rozsévače, jak o ní píše Fráňa Šrámek ve Splavu. Britský hudebník se nechal slyšet, že by si rád pořídil dalšího vlastního potomka. Co na tom, že až bude dítěti osmnáct, jemu – bude-li živ – bude na dortu plápolat minimálně pětaosmdesát svíček.

Jenže Ronnie má velmi mladou manželku. Sally Humphreys je teprve šestatřicet let a touží po vlastní rodině. Navíc si myslí, že když si kytarista skupiny Rolling Stones pořídí miminko, bude ho to udržovat v dobré kondici.

„Jak tikají hodiny, ráda bych měla děti. Nevím, jestli se to podaří, ale ráda bych je měla, a pokud to náhodou nevyjde, tak budu stejně ráda, že mám kolem sebe malé človíčky i tak. Ale samozřejmě jsme o tom hodně mluvili a můžete se ho zeptat, on vám odpoví, že by to bylo velmi hezké. On je rozhodně pro. Má spoustu přátel, kteří jsou starší, kteří mají mladší děti a kteří všichni říkají, že je to skvělé a udržuje je to ve skvělé kondici. Myslím si opravdu, že by to bylo skvělé, ale nevím, jestli se to podaří. Doufám v to,“ svěřila Sally Humphreysová v rozhovoru pro Daily Telegraph.

Ačkoli ji věkový rozdíl trochu děsí minimálně kvůli faktu, že tu Ronnie nebude zřejmě tak dlouho jako ona, v porozumění nehraje žádnou roli.

„Je naprosto na mé vlně. Je velmi milý a velmi starostlivý člověk. Ale nepoužívejte v tom rozhovoru slovo milý, je to tak nudné. Je zábavný, laskavý a citlivý a velmi vstřícný. Vím, že je tu věkový rozdíl. A přála bych si, aby nebyl, ale je,“ dodala Humphreys.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám