Hlavní obsah
Článek

Vnadná blondýna si kromě odhalování před objektivem udělala čas i na dobrou věc. Ňadra tentokrát nechala pod trikem s decentním výstřihem a rozhodla se podat pomocnou ruku.

Eva Feuereislová (34) se po účasti v reality show VyVolení snaží dosáhnout slávy, z níž nechce mít jen osobní prospěch. Po vzoru zahraničních celebrit včetně Angeliny Jolie (48) se tak snaží udělat svět lepším místem.

„Opravdu to není o zviditelňování mé osoby, ale o opravdové pomoci. V rámci Nadačního fondu Šťastná hvězda jsem patronkou Verunky a Matýska. Rozhodla jsem se pomáhat opravdu nezištně, ne jako některé celebrity, které si za účast na charitativní akci řeknou o honorář,“ popsala svou dobročinnou misi Feuereislová, která nemocné Verunce předala invalidní vozík, jehož financování chce nadace zajistit.

„Když už mám ten obličej provařený, tak jak mám, tak toho chci využít i pro dobrou věc. A někdy mě dost mrzí, když mě lidé soudí jen podle toho, že mám silikonová prsa. Já mám totiž i velké srdce,“ dodala hrdě Eva, která by ráda pomohla i dalším dětem. „Teď tam máme dva sourozence s Fanconiho anémií, to je nemoc, kterou má jeden člověk z pěti miliónu lidí, a tady v Praze ji mají obě dvojčata,“ posteskla si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám