Hlavní obsah
Článek

Každému není shůry dáno, a tak Jana Doleželová (42) nebyla, není a nejspíš se ani nikdy nestane módní ikonou. Zejména v poslední době vzhled Miss České republiky 2004 většinou čpěl provinčností, a tak bylo příjemnou změnou, že v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech vybočila z průměrné šedi a odvázala se.

Jelikož se snaživá bruneta pohybovala v Karlových Varech takřka po celou dobu, tak se objevilo hned několik momentů, kdy až zazářila a vynikla.

Jana, která je v současnosti víc lékárnicí než modelkou, měla při půjčování modelů a doplňků na filmovou přehlídku docela šťastnou ruku.

Hned ze začátku zaujala hodně výstřední róbou od Natali Ruden. Model inspirovaný Japonskem obsahoval pro návrhářku tolik typické ostré geometrické tvary a dost odvážně řešené, někdy až výstřední detaily, za což je u mnohých Ruden často kritizovaná. V tomto případě ale odvážná róba posloužila dobré věci a cudnou pannu z Průměrňákova, jak Jana obvykle na své okolí mylně působí, ukázala v lichotivějším světle.

Světlý moment měla Jana také na párty ve stylu Tima Burtona, když oblékla pouzdrové mini Gucci sladěné s luxusními doplňky.

Janiny nejzajímavější outfity a jejich hodnocení najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám