Hlavní obsah
Článek

Člověk by čekal spíš zmrtvýchvstání Ivety Bartošové (†48) než to, že ještě někdy Josef Rychtář (65) a Ladislav Štaidl najdou společnou řeč. Ale podle vdovce k tomu skutečně došlo! „Jsem s ním v komunikaci a souhlasil s tím, abych byl v domě Ivety,“ překvapil Super.cz Rychtář zprávou od otce Ivetina syna Artura.

„Hovořil jsem už s jeho právním zástupcem, tedy zástupcem Artura Štaidla. Pan Štaidl mi vzkázal, že nemá problém s tím, abych se tady staral o tu nemovitost do doby vyřešení dědického řízení,“ sdělil nám.

Ladislav Štaidl na zaslaný dotaz neodpověděl, netušíme tedy, zda Rychtář hovoří pravdu. Pokud ano, je to vážně překvapující.

Hned po smrti Ivety Bartošové mezi nimi byla rozmíška, neboť Štaidl si s ohledem na zájmy syna Artura nepřál veřejný pohřeb, zatímco Rychtář na něm trval. Od té doby byli pomyslně na ostří nože.

Nikdo však nečeká, že by si nyní padali do náručí. Ve finále je jen asi Rychtářův pobyt v úplně cizím domě legitimizován. „Starám se o něj, sekám zahradu a podobně,“ uvedl.

Reklama

Další články

Načítám