Hlavní obsah
Článek

Italský hrabě Domenico Martucci (47), kterého proslavil milostný románek se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48), moc dobře ví, jaké to je stýkat se s alkoholikem. Kromě své milenky totiž delirium zažil i u babičky. Přesně tedy ví, co ho při odvykačce jeho milé čeká. "Moje matka strašně nesnáší alkohol. U nás v domě ho nesmí být ani kapka. Babička totiž měla také velké potíže s pitím," svěřil se Super.cz Martucci, který se v pondělí večer kvůli pracovním povinnostem vrátil do Prahy z Itálie, kde nechal Ivetu samotnou. "Čtyřiadvacet hodin ji hlídá naše služka, nehne se od ní na krok," tvrdí hrabě.

Ten s Ivetou prchl z Česka ve čtvrtek v noci jen den poté, co po bleskovém pobytu na psychiatrii odešla na vlastní žádost z léčby. Iveta si totiž stěžovala na to, že na boj s alkoholismem nemá v Česku klid. "Iveta myslela, že jen co vyjedeme od jejího domu, zbaví se novinářů. Jeli za námi ale až do Itálie. Ivetka tak pár hodin proplakala, než se mi ji podařilo uklidnit," tvrdí Martucci.

Zatím je na svou léčbu láskou, italským ovzduším a mořem velmi pyšný. "Můžu garantovat, že zatím moje přítelkyně nevypila ani hlt alkoholu. Prostředí u mě doma jí svědčí. Ona alkohol ani pít nechce. A to jsem ji nabídl po úžasné večeři sklenku s trochou kvalitního vína, Ivetka ho ale odmítla, že už na pití ani nemá chuť," řekl nám Domenico.

Možná si ani neuvědomuje, jak je zdravotní stav Bartošové vážný. Přesto se dušuje, že dělá vše pro to, aby zase nespadla až na alkoholické dno. "Mnoho lidí je naší rodině vděčných, co pro ně udělala, a tak nám každý den chodí jako poděkování lahve s kvalitním pitím. Informoval jsem proto služebnictvo i matku o tom, aby všechno hned odnášeli pryč. Doma nesmí zůstat v lednici ani kapka pití.

Kdyby si Iveta chtěla něco koupit ve městě, nemá za co, protože u sebe nemá ani euro. Všude má doprovod. Pomocí doktorů a homeopatik to určitě zvládneme," věří si italský donchuán, který chce ve čtvrtek vyzvednout po škole Artura, ukázat mu Benátky a pak ho odvézt za maminkou do Peschici na italském poloostrově Gargano, kde má jeho rodina jednu z nemovitostí. "Snad nebude jeho tatínek proti a bude se mnou moci odjet," dodal Domenico Martucci.

Reklama

Další články

Načítám