Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na otevření pražského muzea Grévin, kde má svou voskovou figurínu, Dominik Hašek chyběl. Když byly odhaleny další parafínové sochy Marilyn Monroe (†36) a David Bowie, tak dorazil.

„Finální podobu mého druhého já jsem viděl jen zběžně čtvrt hodiny před párty, a tak se na sebe musím ještě jednou pořádně podívat," prozradil nám slavný hokejový brankář. Jako všechny žijící osobnosti, které stály modelem pro vznik voskových soch, i Hašek byl osobně přítomen procesu výroby. „Díky tomu, že už nehraju hokej, jsem mohl být u zrodu. Odjel jsem s partnerkou do Paříže, kde jsem v dílnách strávil víc jak sedm hodin, a pak za mnou část týmu přiletěla do Prahy, kde jsme ladili detaily do poslední vrásky," říká Dominik.

Byli jsme u toho, když se na sebe přišel Hašek opětovně podívat. Nejenže byl ze své věrné kopie nadšený, ale za vše mluvila reakce jeho partnerky Libuše Šmuclerové, která jeho voskovému alter egu vlepila polibek.

Reklama

Další články

Načítám