Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi nejvíce sexy české fotbalisty vůbec, jeho postelí prošla celá řada krásných i slavných žen, v současnosti by měl být fotbalista Tomáš Ujfaluši nezadaný. To se nám ale nechtělo věřit.

Když jsme zpovídali bývalého českého fotbalového reprezentanta na soustředění La Sophia, kde se věnoval sportovně nadaným dětem z dětských domovů a sociálně znevýhodněných rodin, tak jsme se chopili příležitosti a ptali jsme se ho, jak je na tom momentálně se vztahy.

Tomáš byl jednou ženatý, v minulosti chodil s Míšou Ochotskou (39) či Anetou Vignerovou (36) a naposledy byl spojován s moderátorkou z Novy Janou Marečkovou. S posledně jmenovanou ale vztah nejspíš nevzkvétá. „S Janou spolu nemáme nic," komentoval stroze Tomáš.

Ujfaluši se nadšeně rozpovídal o tom, jak ho naplňuje práce s mladými talenty z nadace La Sophia, o svém soukromí se mu ale příliš nechtělo hovořit. „Já bych na to neodpovídal, nechme to tak. Když člověk něco řekne, tak se v tom začnou lidi zbytečně rýpat. Já si to nechám pro sebe," diplomaticky mlžil Tomáš.

Kdyby ale po jeho boku nikdo nebyl, tak by přece mohl otevřeně přiznat, že je svobodný. „Řekněme, že jsem spokojený. Mám svoji malou Kačenku," vybruslil z křížového výslechu na téma vztahy Tomáš tím, že vzpomněl na svou milovanou dceru Kateřinu.

Reklama

Další články

Načítám