Hlavní obsah
Článek

Nenechte se nikým předběhnout a vychytejte pro sebe nejnovější modely nábytku na trhu! Právě teď je můžete mít za ceny, které se už nebudou opakovat. Postel z budoucnosti, nadčasový obývák nebo nevídaná knihovnička. To je jen malá ochutnávka ze záplavy červencových nábytkářských novinek. Ať už měníte vybavení domácnosti nebo zařizujete nové bydlení, tak vězte: Kdo nakoupí dřív, ten ušetří víc!

Věříte v existenci mimozemských civilizací? Báječná postel se spodním podsvícením vás přesvědčí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli tohle úchvatné dvojlůžko nemají na svědomí ufoni, kdo už jiný? Vyzkoušejte také, jak se spí na posteli Alvina! Komfortní matrace s volbou tří různých rozměrů, robustní konstrukce, co vydrží dlouhé věky, i nadčasový design jsou tím, co činí z tohoto letiště nábytkářskou Formuli 1. K tomu si přidejte potah korpusu z pevné a kvalitní ekokůže, LED podsvětlení, nosnost 120 kilogramů na jedno lůžko, neuvěřitelnou zaváděcí cenu a není co řešit. Nasedněte nebo spíš ulehněte a nechte se unášet.

Kráčejte s dobou, buďte moderní! Obývák v novodobém designu vám bude závidět každá vaše návštěva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedno heslo z časů dávno minulých praví: Kdo chvíli stál, už stojí opodál! Vy však nemusíte stát ani opodál ani bokem, protože díky obývací stěně Jessie budete vždycky “in”. Kvalitní materiály a precizní řemeslné zpracování jsou zárukou, že si pobyt ve vašem obýváku s radostí užijete dlouhá léta. Až k vám přijdou na návštěvu příbuzní nebo známí a uvidí prosklené vitríny podsvětlené LED diodami, budou jenom tiše závidět. Řekněte jim, že stěnu od MT-nábytek.cz mohou mít také, a to i v černé barvě.

Přemýšlíte, čím vybavit svoji domácnost nebo kancelář? Zkuste knihovnu, která zaujme na první pohled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A rozhodně zaujme i na ten druhý. Spousta různě velkých polic nabízí široké možnosti využití od vystavení suvenýrů po uložení knih, do prostorné skříňky a šuplíků pak uschováte vše potřebné. Prvotřídní barevně a tvarově stálé lamino (LTD) v přírodním dekoru bude stejně krásné po dlouhá léta, i díky plastovým ABS lištám, chránícím jeho hrany. Velkou výhodou tohoto materiálu je velice snadná údržba jeho povrchu, který navíc odolává rozlitým tekutinám. Pochlubte se knihovnou Lyle 1 za bezva cenu!

Jak proměnit malý obývák několika rychlými tahy na ložnici? Odpoví vám pohodlná rozkládací pohovka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V menším bytě nebo garsonce se počítá každý kousek prostoru, proto vám poradíme, jak ušetřit celou jednu místnost! Dokážete to s rozkládací sedací soupravou Mirela s levým nebo pravým provedením rohu. Potřebný komfort vám pak zajistí matrace z bonellových pružin i praktické nastavitelné opěrky hlavy. Po rozložení sedačky vznikne prostorná postel, na níž se pohodlně vyspí dva lidé. Na výběr máte potah z látky, ekokůže i kůže v mnoha barvách, takže s přihlédnutím k senzační ceně je volba jasná.

Z vašeho malého školáka vyrostl student a chystá se do života. Pořiďte mu na to pořádnou výbavu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Určitě si přejete, aby z vašeho dítěte byl vzdělaný a samostatný člověk. Podpořte proto čerstvého studenta novým vybavením pokoje, vyvedeným v moderním stylu. Studentský nábytek Poly 2 je vyrobený z oblíbeného lamina, které si po dlouhá léta zachovává svoji původní barvu a tvar. Snadno se udržuje a má důmyslně rozvržené úložné prostory, takže váš potomek bude mít u sebe neustále pořádek. Navíc je jeho povrch odolný proti mechanickému poškození. Ušetřete čas i peníze nákupem kompletního pokoje!

Další články

Načítám