Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatý sexsymbol Katie Price (33) známý také jako Jordan jízdu na koních zvládá bravurně od dětství. Její pohledný přítel Leandro Penna (26) za ní přitom vůbec nezaostává. Atraktivní dvojice si tak v pondělí v anglickém Berkshire zpříjemnila den hraním póla, při kterém společně vypadali jako Barbie a Ken... praví od Matella. Katie tento „sladký“ dojem ještě podpořila růžovým tričkem a stejnobarevnými jezdeckými botami. Třešinkou na dortu byl pak její přistavený sytě růžový Jeep.

Očití svědci uvedli, že mladík Leandro zvládal svého koně a jízdu na něm ještě lépe než samotná Katie, která se jezdectví věnuje již od útlého věku. A není divu, Penna je totiž původem Argentinec a právě v této jihoamerické zemi je mnoho známých „hráčů“ póla. Tento sport je oblíbený také u britské královské rodiny, perfektně jej ovládá například princ William.

Jordan, která se právě rozvádí s hercem a zápasníkem bojových umění MMA Alexem Reidem, vypadá v posledních dnech velice spokojeně na rozdíl od svého brzy již exmanžela. Reid totiž tento týden v magazínu New! přiznal, že Katie bude mít vždy zvláštní místo v jeho srdci a že by za ni dal vlastní život, a to už má přítelkyni novou.

Vnadná Angličanka, která se proslavila pózováním pro deník The Sun jako dívka ze strany 3 a glamour modelka, evidentně po bývalém muži netruchlí vůbec. Podobně to měla také s prvním manželem, zpěvákem Peterem Andre, s nímž má dvě děti, o jejichž péči nyní vedou nelítostný boj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám