Hlavní obsah
Článek

S tetováním začal v šestnácti, ale dost se to zvrtlo... Kanaďan Vin Los si to ale nemyslí a se svým obličejem i tělem potetovaným nejrůznějšími slovy a hesly je nadmíru spokojen. Doufá, že právě díky své originalitě se může stát nejslavnějším mužem světa.

Sebevědomý čtyřiadvacetiletý muž z Montrealu má všude na sobě nápisy mnoha velikostí v různých směrech. Například na tváři má jehlou vepsáno ‚Iconic Face‘ (ikonická tvář), či ‚Scream my name‘ (Křič moje jméno). Na paži si nechal vytvořit spojení ‚Montreal sex bomb‘ a na krku a části hrudníku pak ještě ‚World sex bomb'.

Jinak pohledný model se záměrem zviditelnění natočil i krátké video, kde vysvětluje své pohnutky, a na důkaz, že je tetování pravé, si z těla i tváře postupně otírá make-up, který jeho netradiční kérky zpočátku zcela maskoval.

Mladík se ale zatím s velkým pochopením nesetkává. Komentáře pod videem u zahraničních článků o jeho osobě se nesou vesměs ve stejném duchu. „Ach bože… jaká škoda krásného chlapa,“ píše jedna z čtenářek. „Nenašel by se tady nějaký psychiatr?“ ptá se další.

Reklama

Další články

Načítám