Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) se nespoléhá pouze na dobrou genetickou výbavu a ke kráse si neváhá pomoct neinvazivními zákroky. Modelka nemá problém s tím přiznat, že podstupuje zkrášlující procedury, zcela otevřeně mluví o botoxu, který by prý po čtyřicítce měl být součástí běžné kosmetické hygieny. Kromě klobásového jedu si kráska do obličeje nechává vpichovat vlastní plazmu.

Krainová se rozhodla po vzoru hollywoodských hvězd podstoupit tzv. plazmalifting čili omlazení pomocí vlastní krve. Tato technika se ve zdravotnictví využívá delší dobu, ale v estetické medicíně je poměrně nová. Asi nejznámější ”čachtickou paní”, která ji podstoupila, je královna zadků Kim Kardashian (43), ale při této proceduře se nechala nafotit třeba také nejlépe placená topmodelka světa Gisele Bündchen (43). Na stejné klinice, kde se dělala ještě krásnější Krainová, už tento zákrok vyzkoušela například herečka Alice Bendová. Ta si nechala omladit krk.

„Je skvělý, že se jedná o přírodní metodu. Co má člověk v těle, se vrací zpět do kůže. Je to taková bio strava. Líbí se mi, že do kůže neaplikují jedy, nevyplňují žádným materiálem. Je to takové osvěžení pro kůži," svěřila se nám v rozhovoru Simona, která se kvůli pozitivnímu efektu nebojí podstupovat i poměrně nepříjemné bodání do obličeje. „Vypadá to hororově a myslím si, že spousta lidí se na to dívá skrz prsty. Velmi rychle se to ale právě díky té plazmě hojí," říká Simona.

Reklama

Další články

Načítám