Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) si pro svou poslední dovolenou nevybrala příliš originální destinaci, ale celebrity nejspíš nejlépe vědí, proč se do Mexika tak rády vrací. A opalování se pouze v titěrném spodním díle od bikin slouží jako ideální prostředek ke sdílení na sociální sítě, co říkáte?

Blondýnkou v pozadí na snímku je Abbey Wilson, těhotná partnerka tvůrce seriálu Girls Gone Wild, kterým je Joe Francis (41). V pořadu se hledaly nejvíce sexy ženy v USA. Francis má v Mexiku vlastní dům s bazénem, kam si tu a tam pozve nějaké známé. Kim s Joem a šestadvacetiletou Abbey pojí dobré přátelství a pár samozřejmě nemohl chybět ani na její nedávné svatbě s Kanyem Westem. Novomanželé pak v jejich sídle strávili část svých líbánek.

Joe s Abbey očekávání dvojčat (dvou dívek) potvrdili v dubnu a zároveň uvedli, že zvolili možnost oplodnění ve zkumavce neboli proces IVF, který jim umožnil zvolit si pohlaví.

„Věřím, že lidé nakonec porozumí mé lásce, respektu a obdivu k ženám. Miluji je,“ uvedl Joe a jeho partnerka dodala: „Oba jsme chtěli holčičky a přáli jsme si, aby byly zdravé a bez genetických vad, proto jsme zvolili IVF.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám