Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) a fotbalista Tomáš Řepka (50) dokazují, že je v jejich manželství zase vše v naprostém pořádku a vrkají jako dvě hrdličky. I když neustále musejí překonávat překážky jako neustálé soudní tahanice s Tomášovou exmanželkou Renátou nebo nedávné problémy s exekutory, kteří navštívili jejich dům v Černošicích kvůli neplacení alimentů Řepky na děti, jejich manželství to nenarušilo. A chystají se i na romantickou dovolenou ve dvou.

"Neříkám, že to u nás doma občas není Itálie, ale kde není? Milujeme se, vychováváme krásné děti a víc není třeba dodávat. Jsme úplně v pohodě," prozradila Vlaďka na narozeninách kamaráda, dýdžeje Uwy v Coco baru. Jako dárek přinesli láhev alkoholu. "Každý rok nosíme alkohol, protože předpokládáme, že ho Uwa vloží do svého baru, aby na něm pak vydělal," směje se modelka, která si prý užívá pohádkové léto.

"Trávím ho s dětmi, s dcerou jsem byla na pracovní dovolené v Egyptě a holčičí dovolené v Turecku. Bohužel bez syna, protože ho trápily ouška. Teď si užíváme zahrady, bazénu, grilu, rodiny. S manželem se chystáme ještě sami bez dětí na dovolenou, abychom si užili jeden druhého," prozrazuje Vlaďka.

Na problémy s vykonavatelem exekutora, do kterého nešťastnou náhodou najela při couvání svým vozem, se snaží nemyslet. "Není nic nového. Nepřišlo mi nic od policie, od soudu. Vše bych jistě věděla od svého právního zástupce," dodala krásná Vlaďka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám