Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete konečně svést kolegu nebo udělat radost stálému partnerovi? Chcete být naprosto neodolatelná a hýřící sexappealem? Stačí obléknout to správné prádlo a okamžitě se budete cítit přitažlivě a sexy. A když se sexy cítíte, také tak vypadáte!

Sexy prádlo: Ženská zbraň, které žádný muž neodolá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete být za nevinnou romantičku, svůdnou dračici anebo osudovou tajemnou ženu? Ať už hledáte jemnou krajku, dráždivý latex anebo pohodlnou bavlnu, na Astratex.cz najdete to pravé! Podívejte se na luxusní kousky, které jsme pro vás vybrali tentokrát!

Největší bestseller všech dob nyní v nové barvě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vrstvení je aktuální trend, který si nejde nezamilovat. Nápaditá kombinace průsvitné krajky a síťoviny vytváří nápaditý celek, který se stane klenotem vašeho prádelníku. Pohodlný střih skvěle padne ňadrům každé velikosti a zajistí pohodlí i při celodenním nošení. Podrážděte mužskou fantazii sexy černou krajkou!

Něžný vzhled a plný dekolt: Nebezpečná kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Něžná i svůdná. Nevinná i hříšná. Tak se budete cítit v podprsence Laura. Romantická krajka v bledě lososové barvě bude krásně kontrastovat se sexy plným dekoltem. Push-Up efekt a speciální střih vytvoří dokonale tvarovaný dekolt každé ženě. Vsaďte na jemnost – nikdo vám neodolá!

Průsvitná krajka je proklatě sexy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Červenočerná kombinace – to je recept na pořádnou dávku sexappealu. Luxusní podprsenka La Furia bude slušet každé ženě, která se nebojí být nebezpečně svůdná. Střih krásně pozvedne ňadra a boční kostice zajistí, že bude podprsenka držet celý den na svém místě. Ať už se chystáte kamkoliv – v tomto kousku budete k nakousnutí.

Luxusní novinka pro čerstvé maminky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I v době kojení si můžete dovolit přepych v podobě krásného prádla! Mateřská podprsenka s detailně propracovanou výšivkou vám zajistí potřebný komfort i pocit sebejistoty. Pohodlné košíčky jsou vybaveny odepínatelnou krajkovou částí a bavlněným podšitím pro vaše maximální pohodlí. Udělejte si radost!

Další články

Načítám