Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebylo to poprvé, co se Gábina Partyšová (45) objevila v muzeu voskových figurín Grévin. Moderátorka byla jednou z osobností z masa a kostí, které se zúčastnily slavnostního otevření, a konferovala první doplnění nových soch Davida Bowieho a Marilyn Monroe.

Není jí líto, že sama v muzeu svou sochu nemá? „Dneska jsem se bavila s mezinárodní prezidentkou Grévin a ptala jsem se jí, co vlastně člověk musí udělat, aby tady mohl mít svoji podobiznu. Zjistila jsem, že na to ještě nemám, člověk musí být pořád vidět v médiích, ale taky musí něco dokázat. Až třeba jednou nazpívám nějakej zásadní song, tak se toho jednou dočkám,“ říká Gábina.

Na pracovní akci Partyšovou doprovázela početná skupina příbuzných. „Zúčastnila jsem se už otevření muzea a líbilo se mi to natolik, že jsem tentokrát prostě musela vzít syna, sestru s dětma a rodiče. Děti říkaly, že osobnosti vypadají jako živé, kdyby se nám na těchto třech tisících metrech čtverečních ztratily, tak by prý měly problém zeptat se na cestu. Těžko člověk pozná, kdo je skutečný, a kdo z vosku,“ směje se.

Jak Gábina prožívá tyhle hromadné akce s rodinou? „Kristianka často do společnosti nevodím, ale tady se to vyloženě nabízelo. Zvládám to, ale musím mít vždycky s sebou někoho, kdo se o toho malýho postará,“ říká Gábina Partyšová.

Reklama

Další články

Načítám