Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Úmorné vedro, ve kterém se nedá ani pořádně dýchat, k tomu malátnost, únava a vy, duchem nepřítomní, se už vidíte někde u vody pod slunečníkem. Přesně tak vypadá v těchto dnech většina kanceláří. Naštěstí se s počasím dá bojovat pomocí energie, která je všude okolo nás, takže přinášíme jednotlivým znamením zvěrokruhu tipy, jak ze sebe během léta dostat to nejlepší a cítit se svěže.

Sníží krevní tlak všem Štírům, Býkům, Váhám a Kozorohům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Malachit je všestranný léčivý kámen, který ale nejvíce působí na snížení vysokého krevního tlaku, jenž trápí mnoho lidí v horkém počasí. Krom toho léčí otoky a detoxikuje vnitřní orgány. Jeho kouzlo je v tom, že působí účinně na všechna znamení, pokud ho správně nabijete. Malachitový přívěsek tak bude chránit vaše srdce celý den a jako bonus vám umožní snáze projevovat své emoce. Koupíte ho za 299 korun.

Odežene únavu a malátnost od všech Blíženců, Býků, Lvů a Pannen

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nosil se jako ochranný talisman před všemi formami nebezpečí, ale obzvlášť ceněný byl jako ochranný prostředek před usnutím a malátností pro noční stráže. Jelikož tygří oko podporuje správný tok energie v těle, pomůže vám účinně bojovat s návaly únavy v pekelné výhni uvnitř betonových kancelářských budov. Stačí si vzít náušnice z tohoto mocného kamene a samy ucítíte, že je vaše mysl jasnější a připravená podávat lepší výkon. Koupíte je za 249 korun.

Harmonizující kámen pro všechna znamení, který pohlcuje záření a dokáže čistit vodu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neskutečně silnou schopnost nasávat do sebe škodliviny z okolního prostředí má Šungit. Efektivně pohlcuje elektromagnetické záření, takže je vhodný k umístění v blízkosti televize - například v obývacím pokoji. Stejně dobře ale izoluje záření z počítače a dalších přístrojů, které na nás celý den působí. Velká šungitová krychle vypadá skvěle jako originální dekorace, které si vaši hosté zaručeně všimnou. Koupíte ji teď s akční 50% slevou za 1481 korun!

Napraví bolavá záda ze sezení všem Rakům, Střelcům, Vodnářům a Rybám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jste vyzkoušeli na problémy se zády už úplně všechno, ještě zbývá síla kamenů. Jste ve své židli za stolem celí rozlámaní a horké počasí všechno ještě zhoršuje? Lidé dříve nedali dopustit na avanturín, který umí potlačit bolesti zad a zatočí jednoduše s kloubními problémy. Také přinese pomoc s častými migrénami, které trápí čím dál víc lidí, hlavně ve vedrech. Avanturínovou masážní tyčinku koupíte za 219 Kč.

Přinese úlevu unaveným očím všech Býků, Lvů a Střelců

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeho zelená barva působí blahodárně na unavené oči, proto vám při celodenním koukání do obrazovky pomůže, pokud se na něj občas zadíváte. Dokáže taky snižovat horečku a působí léčivě na záněty, které umí v létě potrápit ještě víc, než během zimy. Schopnost regulace krevního tlaku vám může také jedině prospět. Malý kousek smaragdu, který si můžete postavit třeba na stůl, koupíte jen za 119 korun.

Další články

Načítám