Hlavní obsah
Článek

Léto je v plném proudu a známý houslista Pavel Šporcl si ho skvěle užívá na jižní Moravě, kam vyrazil s celou rodinou jako patron Hudebního festivalu ve Znojmě.

Letos nepřijel na Moravu sám, jak tomu bývalo v minulých letech, ale doprovází ho jeho celá početná rodina – herečka Bára Kodetová (43) a dcery Bára (13 let - dcera Báry z prvního manželství), Violeta (7) a Sophie (5).

Právě prostřední dcera Violetka má za sebou svoji první koncertní premiéru hry na malé housličky před publikem. „Violeta byla vybrána společně s dalšími talentovanými dětmi, které vystoupily v rámci Hudebního festivalu ve Znojmě v programu Malí géniové. Já jsem ji doprovázel na klavír a moc jsme si to užili,“ svěřil se hrdý otec Pavel Šporcl.

Malá Violetka ale také poznala, co znamená trpět pro slávu. Těsně před vystoupením ji postihla nepříjemná bolest ouška, přesto zvládla svůj výstup na výbornou. A to také díky obrovské podpoře svého tatínka Pavla. „Měl jsem před vystoupením trému, abych to své dcerce nepokazil,“ dodal Šporcl a svou hrou na klavír publiku dokázal, že se jeho nadání neomezuje pouze na housle, které jsou jeho životní vášní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám