Hlavní obsah
Korzo
Článek

Hugh Hefner (85), zakladatel Playboye, možná už lituje svého velkodušného rozhodnutí nechat bývalé snoubence Crystal Harris (25) zásnubní prsten. Poté, co mu nevěsta utekla skoro od oltáře, se Hefner zachoval jako pravý gentleman a nechal jí prsten s tříkarátovým diamantem, jehož cena se odhaduje na 90 000 dolarů (cca 1,5 miliónu Kč).

Harris se ale příliš jako dáma nechová. Nejdříve strávila den, kdy se měla vdávat, divokými oslavami v Las Vegas a pak se vydala do zastavárny. Podle webových stránek TMZ si nechala od odborníků v klenotnictví Prospect Jewellers v kalifornském městě La Jolla odhadnout cenu snubního prstenu, což vedlo ke spekulacím, že se ho chystá prodat.

Když majitel klenotnictví vyjádřil soustrast ohledně zrušené svatby s Hefnerem, Crystal prý velmi chladně odvětila: "Blázníte? To bylo celé jen kvůli publicitě."

Harris se po výletu do Las Vegas údajně zastavila za Hefnerem v Playboy Mansion a vrátila bývalému snoubenci jejich psíka Charlieho. To zarmouceného snoubence velmi potěšilo. Při té příležitostí jí také sdělil, že si může nechat zásnubní prsten a automobil značky Bentley.

Je však nutné dodat, že starý playboy nesmutnil po snoubence moc dlouho. Během pár dní si do domu nastěhoval další blond přítelkyni, Annu Sophii Berglund (25), playmate měsíce ledna 2011 a utěšovaly ho i jeho bývalé milenky, dvojčata Karrisa a Kristina Shannon.

Reklama

Další články

Načítám