Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi dokonalým vzhledem a jménem Kim Kardashian (43) by mohlo být rovnítko. Ale není pochyb, že to také něco stojí... Ví to už i čtyřiadvacetiletá Britka z Essexu Claire Leeson, která je Kiminou vizáží posedlá natolik, že se do ní postupně transformuje. A to nejen za cenu, že musí ‚pod kudlu‘, ale hlavně pořádného zadlužení.

Nejzářivější hvězda reality show o své rodině si neodpustí jakoukoli chybu a zatím se jí to vyplácí. Spolu s manželem Kanyem Westem patří spolu s ‚Brangelinou‘ a Beyoncé s Jay-Z mezi nejsledovanější páry šoubyznysu, což s sebou přináší i snahu o napodobování. A místo toho, aby si Claire budovala svou vlastní osobnost, raději bude Kiminou kopií.

Aby se jí podobala co nejvíc, neváhala si například nechat naplést vlasy a zvětšit ňadra. I líčení, oblečení a umělé opálení po vzoru hvězdy něco stojí. Zatím to mladou ženu vyšlo v přepočtu na 630 tisíc korun, ale ačkoli je teď pořádně zadlužená, už přesně ví, co si nechá upravit příště. Na řadě prý budou implantáty do hýždí. Zatím si totiž ke Kimině slavnému pozadí dopomáhá kalhotami se silikonovými vycpávkami.

S Kardashian ale necítí pouze ‚vizuální‘ spojení. „Sledovala jsem její reality show a zjistila, že toho máme hodně společného. Mám také dost sourozenců a stejné priority. Chci být jako ona,“ říká zarputile mladá Angličanka, která se však už stačila dostat do finanční tísně. „Pracuji, ale nestačí to. Kreditkou jsem platila za všechno a teď mám dluhy,“ přiznává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám