Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Slavná bývalá rosnička Karla Mráčková, kterou nyní diváci televize Nova mohou pravidelně vídat jako reportérku Televizních novin, jen zázrakem přežila svou vlastní smrt! Šílené bolesti břicha sice lékaři vyhodnotili na okamžitý chirurgický zákrok, to ale Karla odmítla a chtěla utéct z nemocnice. „Kdyby mě lékaři nepřesvědčili, asi bych tu už dnes nebyla,“ přiznává zpětně lehkovážnost reportérka.

Té se podle jejích kolegů udělalo nevolno přímo při přípravě reportáže do zpravodajství. Lékaři v pražské Nemocnici Na Bulovce byli po prvotních vyšetřeních nekompromisní: jde se na sál!

„Vůbec jsem si neuvědomovala vážnost situace, navíc vím, že i kvůli dovoleným máme v práci podstav, takže jsem byla odhodlaná podepsat revers a jít domů. Už dřív jsem párkrát zažila bolesti břicha a myslela si, že je to to samé. Dnes strašně moc lékařům děkuji, že mě přesvědčili a operovali. Bylo tam několik nálezů. Kdybych odešla domů, už tu možná nejsem,“ uvědomuje si Mráčková.

Ta sice nechtěla prozradit, jaké problémy ji sužovaly, podle našich informací ze špitálu měla ale břicho plné hnisu, zánět pobřišnice, slepého střeva a také gynekologické potíže. „Dnes se už cítím bezvadně a doufám, že už se brzy budu moci vrátit do práce,“ dodala.

Případ hvězdné reportérky ukazuje, že člověk by nikdy neměl podceňovat varovné signály svého těla. Stačí je chvíli ignorovat a může být pozdě…

Reklama

Další články

Načítám