Hlavní obsah
Článek

Cameron Diaz se prý málem pozvracela, když se dočetla, že prý měla sex s kamarádkou Drew Barrymore. Kolegyni, s níž si zahrála ve filmech Charlieho andílci, považuje za sestru. A tudíž se jí dělá dost nevolno jen z představy, že by s ní vlezla do postele.

Všechny spekulace o sexu s Drew začaly kvůli tomu, že jednačtyřicetiletá Cameron v pořadu Watch What Happens Live přiznala, že má sexuální zkušenosti se ženami. Nezmínila však, se kterou ženou v posteli byla. Ovšem bulvár si domyslel vlastní příběh.

„Lidé budou vždy vytvářet spekulace. Lidé milují skandály. Moc rádi si věci škatulkují, když jim nerozumějí. Prostě je to pro ně pohodlné. Některá média chtěla, abych to komentovala, chtěla vědět, zda jsem byla s Drew. Doslova jsem na to řekla: ‚Chce se mi z toho zvracet.‘ To je stejné, jako bych řekla, že mám sex se sestrou… Jste šílení? Nemohla bych s ní mít ani trojku!“ svěřila Cameron v rozhovoru pro magazín Harper’s Bazaar.

Diaz zrovna randí s hudebníkem Benjim Maddenem ze skupiny Good Charlotte. V rozhovoru pro dámský módní magazín pak zdůraznila, že je velmi tolerantní a odmítá hodnotit to, co lidé v sexu zkoušejí.

„Všichni zkoušejí různé věci, vidí něco a zkoušejí to, a buď od toho upustí, nebo v tom pokračují… To je život, tak to lidé dělají. Já nehodlám říkat lidem, co jsem sama zkusila, ale nehodlám jim také říkat, že ne, že to bych nikdy nezkusila. Kdybych to řekla, tak bych vrhla hanbu na sebe a činila ostudnou volbu jiných lidí. Nechci přidávat stigma k tomu, co lidé dělají,“ dodala hollywoodská hvězda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám