Hlavní obsah
Článek

Dvaadvacetiletá Karen Jumeaux se provdala za svého přítele, který zemřel při dopravní nehodě před dvěma roky. Mladá žena využila zvláštního francouzského zákona a navíc si získala povolení od samotného prezidenta Sarkozyho. Karen stačilo prokázat, že svatbu plánovali těsně před mladíkovou smrtí.

Anthonyho Maillota přitom potkala v roce 2007. O dva roky později mu porodila syna, z něhož se však dlouho neradoval. Ve věku dvaceti let zemřel při dopravní nehodě.

Svatbu měli dva roky po Maillotově smrti v obřadní síni Obecního úřadu Dizy-le-Gros na východě Francie. Přítomny byly obě rodiny a přátelé.

„Byl mou první a jedinou láskou a byli jsme spolu po čtyři roky. Plánovali jsme, že vychováme společně našeho syna. Nikdy jsem to nechtěla dělat sama, ale osud rozhodl jinak. Teď jsem jeho manželkou a budu ho navždy milovat,“ svěřila po obřadu Karen, toho času již Maillot.

Pokud by potkala novou lásku a chtěla si ji vzít, musí se nejdříve rozvést. Podle francouzských právníků by to ale byla jen formalita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám