Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sázky se nevyplácí. O tom už se taky přesvědčil tanečník, choreograf, performer, moderátor, režisér, zpěvák, prostě renesanční umělec Yemi A.D.. Ten prohrál sázku se svou kolegyní z agentury, choreografkou Silvií, a skončil s odbarvenou hlavou. „Kdyby prohrála ona, musela by jít dohola, a já zase slíbil, že budu blond jako ona. Je to snad poprvé, kdy jsem prohrál sázku,“ krčí rameny Yemi, který si byl prý svým vítězstvím až příliš jistý.

Kreativec Yemi si na svůj nový look musel dlouho zvykat. „První týden jsem vždycky ráno v koupelně opakovaně dostával infarkt. Nezvyk je asi slabé slovo. Pak jsem k tomu ale trochu sladil šatník a smířil jsem se s tím. Blonďák jsem poprvé v životě, tak si to užívám,“ vtipkoval Yemi na narozeninách svého tanečního studia Dance Academy Prague.

Yemi si slavnostním večírkem připomněl také velmi úspěšný rok 2013, který pro něj byl do velké míry ve znamení participace na turné Yeezus jedné z nejvýraznějších hudebních osobností současnosti, rappera Kanyeho Westa, a samozřejmě také stěhování za velkou louži. Ptali jsme se ho, jestli třeba změna barvy vlasů není právě symbolem radikální životní změny. „Celý loňský rok byl pro mě přípravou na spoustu radikálních změn, které jsem prodělal, a další mě čekají. Stěhování do Los Angeles bylo zatím největší změnou,“ říká Yemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám