Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zdá se, že chování Josefa Rychtáře (65) se dva a půl měsíce po úmrtí Ivety Bartošové (†48) opět vrátilo do starých kolejí. Když Super.cz jako první uveřejnil zprávu, že prý vyhrožoval své bývalé ženě, že skončí na kolejích jako Iveta, neuvěřitelně se rozlítil a svému synu i exmanželce poslal sprostý vzkaz. V esemeskách Josefu Rychtářovi mladšímu, který přitom jen brání svou matku, pak napsal zprávy, které by asi žádný normální otec svému potomku nikdy nenapsal.

Stojí v nich třeba, že za uveřejnění zprávy o jeho urážení Dariny Nové měl dostat peníze. „Chcípni někde jako pes,“ zuří Rychtář, kterému v pondělí asi musel tlak, s nímž má prý velké problémy, vyskočit až na úplné maximum.

Veřejně pak prohlašuje, že se mu Josef Rychtář mladší mstí za to, že mu přestal platit hypotéku. „Je to nesmysl. Tím mě chtěl potrestat za to, že jsem u soudu nelhal a řekl pravdivě všechno, co vím o jeho chování k mámě. I to, jak ji zmlátil, k čemuž se mi přiznal. Dnes jsem jedině rád, že si hypotéku platím sám. Dřív mě měl v hrsti a velmi toho využíval, teď už na mě nijak nemůže,“ uvedl mladý Josef. Ten nám potvrdil i dřívější tvrzení Rychtářových sousedů, že měl v minulosti párkrát kopáním a střelbou týrat své psy.

Reklama

Další články

Načítám