Hlavní obsah
Článek

Zatímco většina populace si užívá letního sluníčka, existují profese, při nichž se i v parnu klepou zuby. Že jde o zaměstnance mrazíren nebo úředníky v překlimatizovaných kancelářích typu open space, to je pochopitelné. Nikdy bychom si ale nemysleli, že se cítí jako v mrazáku i zpěváci na divadelní zkoušce.

Už na začátku července se začal v GoJa Music Hall zkoušet muzikál Fantom opery. "Když jsme viděly kulisy, byly jsme nadšené. Nikdy bychom neřekly, že to tady může opravdu vypadat jako v pařížské opeře," shodly se Tereza Vágnerová, Michaela Gemrotová, Tereza Mátlová (48) a Monika Sommerová.

Nic nemají ani proti náročným zkouškám. "Pan režisér je fajn, ale přísný. Nechává nás všechno několikrát opakovat, až z nás pomalu teče krev, ale všechny chceme být na zářijové premiéře dokonalé," dodávají.

Jen s jedním se ještě nedokázaly smířit. "Ať je venku jakékoliv počasí, tady je jako v mrazáku. Bez svetrů a teplých ponožek do divadla nechodíme," svěřily krásky, které se o pauzách aspoň chodí zahřát na sluníčko před budovu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám