Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ George, který příští týden oslaví své první narozeniny, bude nejspíš velký bráška... Informaci o údajném těhotenství vévodkyně z Cambridge (42) prozradila australskému magazínu New Idea její dlouholetá kamarádka Jessica Hay.

Byla to rovněž Hay, která v listopadu 2012 přišla s prvním těhotenstvím Kate, a to několik týdnů před oficiálním prohlášením. Je tak jasné, že zprávu své kamarádce neprozradila sama Catherine. „Její okolí si špitá o tom, že je opět těhotná. Zaslechla jsem to už od několika jejích přátel, kteří říkají, že by to dvojice mohla sdělit veřejnosti už během příštích týdnů,“ pustila si znovu pusu na špacír Jessica.

Podle ní už jde požehnaný stav na vévodkyni i poznat: „Její tvář je plnější a mění se jí i vlasy. Je ještě krásnější a do společnosti si obléká většinou šaty, které maskují rostoucí bříško.“

Hay však zároveň přiznává, že by se Kate mohla snažit udržet očekávání potomka co nejdéle pod pokličkou, jelikož ji nyní údajně neprovázejí nevolnosti jako při Georgovi, kdy královský palác musel s pravdou ven po její hospitalizaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám