Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Snaží se očistit v očích veřejnosti, ale jobovka v podobě prohlášení jeho syna o tom, že necelých čtyřiadvacet hodin po smrti Ivetu Bartošové (†48) prý posílal na koleje také jeho mámu, s ním zacloumala a ukázal pravou tvář. Josef Rychtář (65) synovi napsal neuvěřitelně sprosté esemesky a vzkázal mu, ať chcípne. Super.cz se nyní dozvěděl další informace o jeho neblahé povaze!

Kolečko sporů mezi Josefem Rychtářem starším a mladším začalo nedávno, když Super.cz zveřejnil článek o jeho psu Maxovi, který trpí kvůli tomu, že jeho páníček měl dlouho přehlížet, jak mu u čelisti roste obří nádor. Když jsme pak přidali zprávy od sousedů, že má být vůbec tyranem psů, Rychtář místo zpytování svědomí velmi vulgárně začal napadat svou exmanželku Darinu Novou (66).

„Byl přesvědčený o tom, že ty zprávy máte od ní, přitom já asi tuším, kdo ze sousedů vám to řekl. Posílal mámě hnusoty. A i když jsme si to vyříkali a zklidnil se, stejně jí druhý den zase napsal pár sprosťáren, přestože za to nemohla. Je to bezcitný charakter, takhle ubližovat mámě, která má kvůli němu vážně podlomené zdraví,“ zlobí se Josef Rychtář mladší.

Právě to bylo důvodem k tomu, že se nyní rozhodl vystoupit. Nejde mu prý v žádném případě o zviditelnění, jen chce lidem, kdyby náhodou ztráceli paměť, ukázat, že jeho otec není žádný chudák, kterého by bylo potřeba litovat. Jeho pravá tvář má být prý ještě horší, než si vůbec dokážeme představit.

„V jedné věci sousedé neměli pravdu, že by kopal nebo střílel po Maxovi, aspoň já to nezažil. Že ale podobně týral jiné psy, které měl předtím, to rozhodně žádná lež není. Vybíjel si na nich svůj vztek a měl radost z toho, jak ta zvířata děsí,“ tvrdí Pepa, který se živí jako hasič a pověst má asi tak miliardkrát lepší než jeho táta.

„Už nebudu mlčet,“ dodává razantně závěrem v náznaku, že tohle rozhodně není naposledy, kdy se svému problematickému otci postavil. Rozhodně už prý Josefa Rychtáře dál nenechá sebe a svou matku trápit.

Reklama

Další články

Načítám