Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Lovecká sezóna je tu! Nastal čas ulovit si něco nového do šatníku a potěšit sebe i svou peněženku. Londýnské kabelky LYDC, které chtějí všechny ženy, jsou za tu nejlepší cenu, a balerínky za půlku? To je nutnost! A pokud vás už výprodeje nebaví, inspirujte se novými kolekcemi a pořiďte si kousek, který ještě nikdo nemá. Protože originalita se cení!

Londýnské kabelky LYDC nyní s 15% slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by nechtěl kabelku LYDC. Londýnské bestsellery, které nosí ženy po celém světě, jsou důkazem toho, že jeden model nestačí. Jen ty nejžádanější kousky jsou nyní díky speciální slevě téměř na dosah. Takže vzhůru na nákupy, teď už není nač čekat!

Největší výprodej balerín až -50 %. Voňavé Mel či stylové Tamaris za nejnižší cenu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdy jindy si pořídit nové baleríny, než na začátku léta a za tu nejnižší cenu? Je libo voňavé Melky nebo oblíbené Tamaris? Výběr designů, barev a značek je téměř neomezený. Ceny se drží při zemi, takže vy se můžete odvázat a nechat se strhnout nákupní horečkou. Za chvíli totiž nebudou! Již od 299 Kč.

Proužky, puntíky a francouzský šmrnc od Little Marcel již od 269 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Francouzský styl v hravém pojetí. Oblíbená francouzská značka Little Marcel je nápaditá, veselá a obléká do barev. Lákavé proužky, roztomilé puntíky a trocha jižanského šmrncu…to vše již od 269 Kč. Už máte svůj letní úlovek?

Nová kolekce nejoriginálnějších bot a kabelek Dogo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některé módní kousky chcete, ale jiné mít prostě musíte. Boty a kabelky Dogo jsou zkrátka dokonalé, baví celý svět a budou bavit i vás! A proč? Protože myšlenky a nápady jdou sdělit i beze slov. Přesvědčte se sami! Již od 899 Kč.

Tajemství pánské spokojenosti odhaleno. Nová kolekce trenýrek Represent je tu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli se v něčem nedá polevit, tak ve výběru pánských trenek. Českou značku pánského spodního prádla Represent není třeba představovat. Má na svědomí desítky nejen českých mužů, kteří si spokojeně hoví v kvalitních trenýrkách. A co je pro muže víc?

Další články

Načítám