Hlavní obsah
Článek

Dvacetiletá Ewa Farna (30) si asi moc nerozumí se staršími zpěvačkami. Přeci jen si s těmito dámami nemá moc co říct. Tohle léto se ale stal učiněný zázrak a Ewa je za něj moc ráda. Našla si totiž v hudební branži opravdové kamarádky, se kterými se jí nejen skvěle povídá, ale také zpívá.

Na festivalu Dny lidí dobré vůle na Velehradě totiž zapěla novou píseň společně se zpěvačkami Elis a Markétou Konvičkovou (29) a je možné, že vznikne nové hudební trio. „Jsem ráda, že mám v branži konečně vrstevnice, se kterými si rozumím. Velehrad pro mne byl úžasným zážitkem s nenapodobitelnou atmosférou. Navíc nová písnička, kterou jsme si zazpívaly s Markétou a Elis, zní skvěle. Tak doufám, že se bude všem líbit,“ dodala Farna.

Zpěvačky vystoupily na hlavní tribuně ve velké parádě. Ewa si pro tuto příležitost oblékla pouzdrové minišaty, které ji sice díky bílé barvě opticky rozšiřovaly, ale díky rukávům nepůsobily příliš vyzývavě. Úlohy kokety se zhostila zpěvačka Elis, známá z Hlasu Česko Slovenska, která se vyzbrojila sukní s vražedně vysokým rozparkem.

Reklama

Další články

Načítám