Hlavní obsah
Článek

Dcery Karla Gotta (†80) umělecké geny nezapřou. Charlotte a Nelly Gottovy připravily pro svého tatínka k dnešním pětasedmdesátým narozeninám pořádné překvapení. Za pomoci hudebních profíků mu dcery vytvořily dárek, který je mistrovi nejvíce vlastní, a to píseň.

Neoficiální premiéru měl song s názvem Píseň pro Karla už na páteční zpěvákově soukromé oslavě, oficiálně pak právě dnes v rádiích, v televizi nebo u nás na Super.cz. Hudbu písničky, kterou Gottovy dcery nazpívaly společně s Josefem Vágnerem, složil Karel Vágner a autorem slov je přední textař Eduard Krečmar. Matka holčiček Ivana Gottová (48) na natáčení fungovala jako fotografka.

„Natáčení bylo úžasné, pohodové, přátelské a obě holčiny se s naším o mnoho let starším Pepou skvěle bavily. Musím říci, že třeba Charlotta určitě ještě neví, co to je, ale každopádně už teď swinguje. Prostě geny jasně pracují a slavný táta Zlatý slavík měl při prvním poslechu písničky evidentně slzičky v očích… A já třeba budu jednou moci svým třesoucím se stařeckým hlasem říct - tak těmhle slavným zpěvačkám jsem vydal jejich první singl jako dárek pro tatínka k narozeninám,“ podotýká skladatel Karel Vágner.

Jeho syn, zpěvák Josef Vágner, si natáčení s dcerami svého velkého vzoru Karla Gotta také velmi užíval. „Zpívat s Mistrem, o tom se zdá snad každému, ale zazpívat si se dvěma mistryněmi, tak o tom se nezdálo ani mně,“ prozradil mladý zpěvák, který před časem vydal i své nové CD Nezapírám a v současné době hraje v muzikálech Mata Hari, Adam a Eva či Antoinetta, královna Francie.

Reklama

Další články

Načítám