Hlavní obsah
Článek

Že si Ivana Gottová (48) a její moderátorský parťák z VIP zpráv Petr Vágner (46) rozumějí, to musí být jasné každému, kdo tenhle pořad pravidelně sleduje. Před časem však došlo při živém vysílání ze strany oblíbeného herce vůči ženě Karla Gotta k dost provokativnímu jednání. Hned dvakrát za sebou ji totiž osahával, čehož si všimli i naši čtenáři.

Snímky vystřižené z pořadu uvedeného 24. června, které nám jeden rozhořčený divák poslal, dosvědčují, že si nevymýšlel. Když jsme se tedy poprvé s moderátorem potkali na jedné společenské akci, kterou uváděl, pochopitelně nás zajímalo, jak to bylo. A on reagoval v osvědčeném stylu: zatloukat, zatloukat a zatloukat.

„Kolega Ivany Gottové se při moderování fyzicky dotýkal kolegyně na místech velice choulostivých a bylo to viditelné i na látce ošacení moderátorky. Moderátorova pravá ruka pohladila její stehno, až se mírně zvlnila sukně. To se opakovalo ještě jednou,“ stěžoval si čtenář podepsaný jako Rost.

Petr ale tohle nařčení odmítá, a i když existují důkazy, že se rukou až příliš přiblížil k Ivaninu zadečku, podezření z nevhodného chování odmítá. "Já si myslím, že to není pravda. Anatomicky to není možné. Musel bych být Jirka Krytinář. Já se Ivany Gottové nedotýkám. Ani Ivany ani jiné kolegyně. Stojíme jen vedle sebe, opravdu jenom stojíme, a když zprávy skončí, jdeme si každý vlastní cestou," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám