Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Gabriela Franková (30) si poprvé užila módní přehlídku v roli divačky. I když ji bavilo sledovat její kolegyně, raději by se s nimi procházela po přehlídkovém mole. "Snad mě Beata jednou vezme na nějakou přehlídku, byla by to pro mě čest," řekla Super.cz Franková a nepřímo tak požádala návrhářku Rajskou, aby ji jako modelku angažovala.

Franková si na módní show oblékla luxusní šatičky a také šperky. "Mám šperky za 150 tisíc korun, jsou to diamanty s karbonem. Bohužel nejsou moje, mám je zapůjčené. Ale je to výhodné, doufám, že mi budou šperky půjčovat dál a budu tak mít pokaždé jiné," vysvětluje Česká Miss, která se na přehlídce objevila s přítelem Romanem.

"Přišli jsme si užívat Karlovy Vary, včera jsme každý měli jinou akci, dnes jsme si užívali jeden druhého," říká Franková. Celý den sice pršelo, ale přesto vyrazila do venkovního bazénu.

"Ráno jsem potřebovala vzpruhu, v deset hodin jsem šla plavat ven. Z počátku tam vlézt nebylo moc lehké, přítel mě tam nakonec hodil a pak jsem pár bazénů dala," dodala Franková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám